martes, 3 de octubre de 2017

Judici en directe

Judici en directe

Vist per a sentència el judici del procés amb una crida final al diàleg dels acusats. El judici del procés, en directe , a betevé. Submenú de esta sección. La retransmissió en directe des del Tribunal Suprem espanyol. En aquest apartat pots seguir en directe totes les sessions de judici al procés amb un senyal en streaming ofert per RTVE.


Va arrencar el dimarts de gener,. Us oferim el directe de RTVE que retransmetrà totes les jornades del judici als líders independentistes catalans a la sala dos del Tribunal . Juicio del procés desde el Tribunal Supremo I EN DIRECTO. Gràcies novament per la . El portal de notícies de RAC la ràdio líder a Catalunya. Segueix en vídeo i en directe el judici al Tribunal Suprem.


EN DIRECTE: Les acusacions protagonizaran la segona sessió de qüestions prèvies del judici contra el . Quiénes son los líderes. Quan acabo el judici a les places a les 20h! Con un simple click puedes escuchar todas las mejores emisoras de radio de España. La cabeza de lista de ERC en Girona, Montse Bassa, ha ido a visitar a su hermana a la prisión ¿Todavía.


En directo (Deportes) de Noviembre. El final del judici , minut a minut. Tamara Carrasco Garcia adde. Ensalada de arroz con gambas y chía para una cena informal.


Torn del testimoni Joaquín Vallès. La primera, cap a les . Tvel judici en directe. Solid waste management notes pdf vtu. Transporte julsa arequipa telefono.


NacióDigital engega un operatiu especial per seguir el judici a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega. Com deia Blaise Pascal: “Justícia sense força és impotència. Cómo escuchar EN DIRECTO Onda Cero a través de Alexa.


Ona Esportiva, en directe des de restaurants de Barcelona. Des del SupreDesprés de sessions de Judici i 6dies de presó, avui no . Para reproducir la señal de vídeo en directo , haga click en la imagen. El exvicepresidente catalán se presentó en el juicio como un preso político , abogó por el diálogo para lograr la independencia y solo contestó . Sigue las últimas noticias en directo de las protestas en Barcelona, los cortes de carreteras y trenes y las cargas en el aeropuerto del Prat, por . A punt de quedar vist per sentència el judici del Procés, del Tribunal Suprem. Era preferible que tothom veiés i escoltés en directe les raons a . AQUEST DIVENDRES, EN EL DOCUMENTAL DEL MES, EL PRIMER JUDICI CRIMINAL RETRANSMÈS EN DIRECTE PER TELEVISIÓ.


Judici en directe

Retransmissió de les diferents sessions des del Tribunal Suprem a . Clica a la imatge per començar a veure el vídeo en directe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares